maandag 16 juli 2012

Fort Meyers Beach

‘s Morgens doen we het weer lekker rustig aan. Het zonnetje schijnt en we willen naar het strand. Deze keer valt de keuze op Fort Myers Beach. Via groupon hebben we namelijk tickets geboekt voor het parasailen. We zullen alle vier de lucht ingaan. Maar eerst zie ik thuis nog iets leuks als ik naar de voorkant van de villa loop om foto's te maken. Tegenover onze villa ligt een perceel dat te koop is. Op dit perceel zijn een paar paaltjes geslagen en nu zie ik dat er een uilenkolonie aan het broeden is. Vandaag zitten er een paar uilen op de geplaatste stokken. Het ziet er echt geweldig uit. Van afstand maken we foto's en video. Het is leuk om te zien hoe ze je in de gaten houden. Volgens mij is het één moeder met een hele serie jongen. Op een gegeven moment zien we wel vijf verschillende uilen zitten. Echt super om te zien. Een zit er heel dicht in de hoek van het afgezette stuk. Je kunt ze best tot dichtbij benaderen.

Uiteindelijk vertrekken we naar Fort Myers Beach, waar we rond 13.00 uur aankomen. De auto parkeren we bij iemand achter het huis. De parkeerplaats staat vol en nu biedt hij de tuin achter zijn huis aan om te parkeren! Als eerste lopen we naar Paradise Parasail waar we de groupon vouchers van hebben. Helaas kunnen we vandaag niet meer mee. Vanwege de storm die eraan komt gaan ze op dat moment niet meer de lucht in. We reserveren voor de volgende dag om 13.30 uur. Omdat het nog lekker weer is gaan we nog even zwemmen in de zee. Maar dan komen de donkere wolken wel heel dichtbij. De spullen worden bij elkaar verzameld en we gaan eten bij een van de strandtentjes. Daar is het natuurlijk heel erg druk binnen en als we aan het eten zijn begint het te stortregenen. Maar als wij klaar zijn is het weer droog en komt de zon weer tevoorschijn. Dus gaan we het strand weer op. Eerst wandelen we over de pier en dan lopen we nog een stuk langs het strand. Ik kan het niet laten om toch weer foto's te knippen van schelpen. Langs het strand vinden de meiden hele mooie ronden platen. Het blijken sanddollars te zijn. Ze zien er heel mooi uit.

We wandelen weer terug naar de auto en rijden naar huis. Daar relaxen we lekker. 's Avonds besluiten we te gaan midgetgolven. De keuze valt op Smugglers Cove. Als we er aankomen blijkt het erg druk te zijn. Bij deze golfbaan kun je ook alligators voeren (wat wij niet doen) maar waar we wel even bij staan te kijken. We moeten toch wachten. Als we ongeveer halverwege de baan zijn begint het heel hard te regenen. We zoeken een schuilplaats op en wachten in een grot tot het minder gaat regenen. Het wordt echter niet echt droog en er blijft water op de baan staan. Daarom besluiten we maar om te vertrekken. Bij de uitgang wordt er een stempel op de kaart gezet en hiermee mogen we een keertje gratis terugkomen. De stempel blijft geldig. Bij de winkel die tegenover de golfbaan ligt kijken we nog even rond. Maxime vindt een regenjas en Fabienne een bikini. Thuis gaan we nog even zwemmen en dan is het weer tijd om naar bed te gaan.

Voor de foto's zie:

http://familygoesflorida2.mijnalbums.nl/


1 opmerking:

  1. Wat een super foto's van de uilen, de andere zijn trouwens ook heel mooi. Ben benieuwd naar het parasailen vandaag,veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen