vrijdag 13 juli 2012

Uitrusten

De meiden slapen lekker uit vanmorgen. Lex en ik staan op tijd op. Lex gaat naar de Publix om vers stokbrood te halen en broodbeleg. Zelf ga ik even baantjes zwemmen. De huisbaas zou vanochtend langskomen om het geld op te halen voor de schoonmaak. Hij belt of het goed is als hij morgenochtend komt. Als ik vraag of we de borg contant moeten betalen, geeft hij aan dat een borg niet nodig is. Dat is mooi meegenomen, want om nu de laatste dag nog de borg contant terug te krijgen is ook niet handig. (Van de andere kant, hebben we weer een reden om volgend jaar terug te moeten naar de VS als we weer dollars over houden ;-)). De meiden zijn ondertussen ook wakker geworden. Fabienne heeft de code voor de Wifi ontdekt, zodat we nu met alle apparaten op het internet kunnen. Gelukkig, want we waren even bang dat er geen Wifi zou zijn en dat was toch eigenlijk wel een belangrijke voorwaarde voor de villa.

Na het ontbijt of bijna de lunch, gaan we met zijn drieën naar de supermarkt om de rest van de boodschappen te halen. Fabienne blijft thuis. Na een tip, gelezen in het reisverslag van iemand van het Florida Forum, gaan we eerst naar de Dollar Tree. Daar halen we voor $1,00 per stuk wasmiddel, afwasmiddel, closetpapier, keukenrollen, shampoo, douchegel e.d. Natuurlijk belanden er ook nog een aantal andere artikelen in het karretje, want ja voor $1,00 per stuk laad je makkelijk spullen in je karretje. Naast de Dollar Tree ligt de Wallmart. Vandaag worden hier dus de boodschappen gehaald. In tegenstelling tot thuis, waar we snel door de supermarkt heenlopen om de benodigde spullen te pakken, nemen we hier uitgebreid de tijd om alles eens goed te bekijken. Het is ongelooflijk hoeveel spullen ze hier hebben. Neem bijvoorbeeld de cereals, alleen hiermee is al een hele rij gevuld (aan beide zijden). Je weet soms gewoon niet meer wat je moet kiezen. Zo groot is de keuze.

Als we alle boodschappen bij elkaar hebben zijn we drie uur verder. Inmiddels is het weer bijna tijd om te gaan eten. Vanavond wordt dit aardappel- en macaronisalade met (knoflook)stokbrood. Het smaakt prima met dit warme weer. Na het eten besluiten we nog even naar Ross Dress for Less te rijden. Een van onze favoriete kledingzaken. Je kunt er hele leuke kleding vinden, ook van bekende merken, voor nog leukere prijsjes. Op internet hadden we al gezien dat er in Cape Coral een Ross Dress for Less was gevestigd en gisteravond hadden we de winkel al zien liggen toen we naar de villa reden. De eerste week van de vakantie hebben we geen kleding gekocht, dus vanavond mogen de dames zich uitleven. Maxime vindt een aantal spijkerbroeken, korte broeken en t-shirts. Fabienne zoekt een paar leuke jurkjes en t-shirts uit. Ook vindt ze een leuke galajurk voor haar gala komend schooljaar. Het duurt nog wel bijna een heel jaar voor het zover is, maar de jurken zijn hier zo goedkoop dat we de gok wel durven te wagen. Omdat ze niet kan kiezen uit twee jurken, mag ze ze beiden meenemen. Ze staan haar allebei ontzettend leuk en in Nederland kun je voor de prijs van de beide jurken nog amper een leuk t-shirt kopen. Ook zoekt ze nog een paar mooie pumps uit. (Het grappige is dat ik vorig jaar dezelfde schoenen heb gekocht!). Lex vindt drie mooie overhemden en zelf slaag ik voor een paar jurken. Als we moe zijn van al het passen, besluiten we naar huis te gaan. Wel zullen we nog een keertje terug moeten komen want Fabienne en ik hebben nog geen tijd gehad om naar de broeken te kijken.

Terug in de villa kruipen we nog even achter de laptop en Ipad en dan gaan we lekker slapen. (De muggenbulten hebben ons vandaag flink parten gespeeld. We zijn blij dat we calendulan hebben meegenomen tegen de jeuk.)

De eettafel.
De woonkamer met flatscreen.

De keuken met een grote oven, magnetron, vaatwasser en natuurlijk een amerikaanse koelkast en vriezer.

De eethoek bij de keuken.

Slaapkamer 1

Slaapkamer 2

Badkamer 1
Master bedroom


Badkamer bij master bedroom


Uitzicht vanaf het dock bij de villa








1 opmerking:

  1. Wat een schitterende villa, echt heel mooi, dat is genieten. Leuk dat jullie zo goed geslaagd zijn bij Ross. Ben wel benieuwd naar de prom dresses:-) Veel plezier vandaag.

    BeantwoordenVerwijderen