donderdag 19 juli 2012

Nog meer shoppen

Als we opstaan vanmorgen ziet het er bewolkt uit. De planning was eigenlijk. Terug naar Miromar Outlet om de winkels waar we gisteren geen tijd voor hadden nog te bezoeken en dan later op de dag gebruik maken van de sunset cruise waar we nog groupon vouchers voor hebben liggen. Gisteravond heb ik gekeken op de website en nu blijkt de betreffende boot alleen in het weekend te varen en a.s. vrijdag zit al vol. Helaas. De sunset cruise gaat dus niet door. Daarom verloopt vanmorgen alles een versnelling langzamer. Lex gaat weer naar de publix en ik zwem mijn baantjes. Als ik eenmaal in het water zit begint het heel hard te regenen. Gelukkig ben ik toch al nat ;-). Als Lex terug is van de publix, wordt de tafel gedekt en genieten we weer buiten van ons ontbijt. Wat is dat toch heerlijk als je iedere ochtend buiten kunt ontbijten. Dan gaan we ons verder klaarmaken en stappen we in de auto voor onze shoptocht.


Eerste stop: Best Buy. We hebben nog een bestelling doorgekregen voor een Ipad en Fabienne haar nieuwe computer start niet meer op. Als we bij de Best Buy aankomen zien we dat er allemaal mensen (ook personeel) buitenstaan. Er gaat niemand naar binnen. Dan maar eerst naar de dierenwinkel die ernaast ligt, de Pets Mart. Hier kopen we voor de honden een speeltje. Ze hebben een superleuk touw met een hele dikke knoop dat eigenlijk geweldig zou zijn voor Hera, maar helaas is dit veel te zwaar.Inmiddels is de Best Buy weer open. Ze controleren de computer en komen tot de conclusie dat er een virus op de computer zit. (Had wel de gratis versie van McAfee erop gedownload, maar schijnbaar is er toch iets mis gegaan). Eigenlijk valt dit niet onder de garantie omdat het geen hardware probleem is, maar we krijgen toch een nieuwe computer. Wat een super service van Best Buy. Daarna wordt snel de Ipad gekocht, helaas is de gevraagde sleeve hier niet aanwezig, dus daar moet nog even over gemaild worden. Volgende stop is de Party City, die langs de Best Buy ligt. Als we hier naar binnen lopen ruiken we de rook. Toen we kwamen aangereden stond er ook een brandweerauto voor de deur. Wat is dit een geweldige winkel. Hier kun je alles voor je feest kopen. Ze hebben bestek, borden, bekers, servetten, tafellakens in heel veel verschillende kleuren. Maar ook voor de aankleding van je feest hebben ze heel veel leuke dingen. We kijken onze ogen uit. Fabienne vindt nog een aantal leuke dingen voor haar cupcakes en dan stappen we in de auto naar de Edison Mall.


Bij de Edison Mall hoeven we eigenlijk maar bij één winkel te zijn. De Journeys, hier halen we de Converse schoenen voor Maxime, die ze gisteren in de andere winkel in Miromar niet hadden. Maar we maken de 'fout' om bij JC Penny's naar binnen te gaan. Fabienne en ik slagen hier allebei voor een paar leuke jurkjes en de meiden vinden beiden nog een mooie broek. Dames en schoenen is ook een combinatie die niet goed kan gaan. Dus ook bij de schoenafdeling komt de bankpas weer tevoorschijn. Fabienne en ik slagen beiden voor leuke pumps. Helaas voor Maxime hebben ze geen leuke schoenen in haar maat. We wandelen verder door de mall op zoek naar de winkel voor de Converse schoenen van Maxime en hebben intussen honger gekregen. We stoppen bij de foodcourt en nemen allemaal een chinese maaltijd. Het smaakt lekker. Inmiddels weten we waar de winkel ligt waar Maxime haar schoenen kan halen. Om er te komen moeten we door de damesafdeling van Macys en laat ze daar nu net hele leuke pumps in de uitverkoop hebben. Alleen heb ik wat problemen met mijn bankpasjes. Zowel mijn CC, als beide bankpassen werken niet. Gelukkig is er een pinautomaat in de buurt en werken de pasjes hier wel. We betalen contant en komen dan eindelijk bij de winkel voor de Converse schoenen van Maxime. Inmiddels zijn we Snel rekenen we de schoenen af en stappen dan in de auto naar de Miromar Outlet om de winkels te bezoeken waar we gisteren niet aan toegekomen zijn.


We starten bij de Puma winkel waar Fabienne gisteren een leuke tas had gezien, maar toen ze hem net voor 21.00 uur wilde gaan halen, was de winkel al dicht. Gelukkig hangt hij er nog en kan ze hem vandaag meenemen. De rest van de middag en avond brengen we door in de winkels van Mirromar. De bankpassen moeten nog verschillende keren tevoorschijn komen omdat we leuke dingen zien. Lex slaagt eindelijk voor zijn overhemden. Hij heeft lang moeten wachten, maar maakt het vandaag helemaal goed. Mijn bankpassen blijven vreemd doen vandaag. De pas die in de ene winkel wel werkt, weigert in de andere winkel. Maar goed dat we meerdere pasjes tot onze beschikking hebben. Als om 21.00 uur de winkels sluiten, stappen wij in de auto en rijden naar huis. We mogen wel zeggen dat we vandaag goed zijn geslaagd. De bankpas heeft het zwaar gehad, maar wij zijn allemaal heel tevreden. Onze zomer en wintergardarobe is weer op peil gebracht. Thuis worden de spullen uitgepakt en de kaartjes eraf geknipt. De laptop en Ipad komen tevoorschijn. Ik probeer mijn blog weer een beetje bij te werken.

Foto's: http://familygoesflorida2.mijnalbums.nl/

2 opmerkingen:

  1. Wow jullie hebben zowat een black belt in shopping, dacht dat wij er wat van konden. De schoenen bij JCP zijn ook fantastisch. Shop ze verder ;-). Waarom stonden de mensen eigenlijk buiten bij Best Buy?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk verslag. Wij zijn volgende maand in Cape Coral, dus ik volg jullie op de voet.

    BeantwoordenVerwijderen