zaterdag 7 juli 2012

Key West

Vandaag staat een rondwandeling door Key West op het programma. We hoeven nergens op een bepaalde tijd te zijn en doen het lekker rustig aan. Het ontbijt is ook in dit hotel prima. Erg uitgebreid. Wafels, donuts, muffins, boterhammen, yoghurt, cereals, muffins met worstjes en kaas of croissants met ham en kaas en vers fruit. Wel is het druk in de ontbijtruimte en zijn er eigenlijkt te weinig stoelen. Om dat een deel van de mensen buiten bij het zwembad gaat zitten, is het toch goed te doen.
  
Na het ontbijt wandelen we als eerste naar het Southernmost Point. Daar zitten we tenslotten heel dicht bij. Het is wel grappig om te zien. Je hebt het Southernmost Hotel, het Southernmost Hotel on the Beach, het Southern Most Houst enz. Als we bij het Southernmost Point aankomen staat er al een behoorlijke wachtrij, gelukkig gaat het snel en kunnen wij ook onze foto maken met het Southermost Point. 


Dan wandelen we verder naar het huis van Hemingway. Eerst komen we uit bij de vuurtoren. Hier gaan we naar boven, daar heb je een prachtig uitzicht over Key West. Het is zeker de moeite waard om hier even naar binnen te lopen.

Vervolgens steken we de straat over en bezoeken het huis van Ernest Hemingway. We wachten niet tot de rondleiding begint, maar gaan zelf rondlopen. Natuurlijk zien we ook de beroemde nakomelingen van de katten van Ernest Hemingway. Ze zijn te herkennen aan de zes tenen die ze hebben. Overal op het terrein staan kattenhuisjes. Er is zelfs een kattenkerkhof. Op verschillende plaatsen hebben we katten zien rondlopen. Ook in het huis lopen de katten gewoon rond.


Jammer dat ze een beeldscherm in de keuken zetten.

Het kattenkerhof.
We wandelen verder door Key West. Omdat het zo warm is vinden we dat het tijd is om eerst ergens iets te gaan drinken. Daarna wandelen we verder tot het einde van de US 1 en lopen via Duval Street weer terug naar het hotel. De meiden gaan lekker zwemmen en Lex en ik gaan nog terug Key West in. We willen nog even een kijkje nemen op het kerkhof van Key West en een bezoek brengen aan Fort Taylor.



We zien hele mooie huizen, maar ook compleet vervallen huizen.






Plotseling zien we in een etalage puppies liggen. We vinden het erg zielig en zouden ze het liefst mee naar huis willen nemen. Gelukkig dat dat niet kan. We schrikken van de prijs. Voor de Engelse buldoggen vragen ze ruim  $ 2.000,00. Geef ons dan maar onze spaanse asielhondjes!




Het tweede deel volgt later.

PS: Iedereen bedankt voor het reageren. Leuk dat jullie meelezen. 

3 opmerkingen:

  1. Net of ik zelf weer terug ben in Key West.
    Het blijft toch mooi en gezellig!
    Keep up the good work.
    Groetjes,
    Trails

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo nu helemaal bijgelezen (was een paar dagen weg). Wat een heerlijke tijd hebben jullie. Het sea-aquarium in Miami ziet er toch wel goed uit. Wat een schitterende foto' en wat een superleuk verslag, het leest echt heerlijk weg.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ooooh, Sloppy Joe's!! *brings back memories*

    BeantwoordenVerwijderen