donderdag 19 juli 2012

Sanibel & Miromar outlet

Vandaag gaan we naar Sanibel, naar het J.N. Ding Darling National Wildlife Refuge. De bedoeling was om fietsen te huren, maar als we erheen rijden komen er donkere wolken aan. We besluiten om toch maar met de auto rond te rijden. Eerst stoppen we bij het bezoekerscentrum voor informatie en vervolgens betalen we de $ 5,00 om binnen te mogen komen. Inmiddels is het zonnetje weer volop te voorschijn gekomen en is het warm.Direct bij de ingang spotten we een vogel. (Later blijkt dat dit een van de weinige is die we zullen zien. We rijden de route van 4 mijl door het park en stoppen op veel plaatsen om even te kijken of we dieren kunnen spotten. Helaas hebben we pech. Behalve een paar 'springende' vissen en op afstand een of andere kat, zien we niets. Het is wel een mooie route, maar we kwamen natuurlijk voor de dieren. Ook bij de alligator outlook, zien we helaas geen alligators. Waar we wel last van hebben zijn muggen. We hebben al dagen last van behoorlijke jeuk, ook bij het midgetgolfen zaten veel muggen. Helaas zijn we ook vandaag, ondanks de deed, weer verschillende keren geprikt. De calendulan hebben we voortaan standaard bij ons.

We vervolgen onze weg naar Captiva. Omdat we goede verhalen hebben gelezen over de Bubble Room besluiten we daar te gaan lunchen. Een leuke tafel in een apart hoekje wordt ons toegewezen. Dan komt het moeilijke deel, kiezen van de kaart. We besluiten twee sandwiches te nemen en nog twee deserts. De beide sandwiches zijn heerlijk. Dan komen ze met een grote schaal waarop de desert liggen. Het zijn enorme stukken taart. We kiezen er twee uit, een chocolade en een met cocos en delen deze ook met ons vieren. Ook de taart is heerlijk. Het is echt een belevenis om hier te eten. Veel kerst en foto's uit de jaren dertig en veertig. Erg leuk allemaal. Ook is er weer iemand jarig waar natuurlijk een liedje voor wordt gezongen. Niet het standaard Happy Birthday, maar een leuk ander liedje. Mocht je op Captiva komen is het zeker de moeite waard om hier een hapje te gaan eten.

De planning was om 's middags even te genieten van het strand van Captiva. De meiden geven echter aan hier niet zo'n zin in te hebben. Zij gaan liever naar de Miromar Outlet. Daarom wordt de routeplanner ingesteld op de outlet waar we rond .... uur aankomen. We vermaken ons prima en de creditkaart moet goed in actie komen. Vooral bij de Aeropostale slagen de meiden en Lex goed. Er worden nieuwe allstars gekocht voor de meiden en bij de Adidas vinden ze leuke trainingsbroeken. Ook vindt Maxime hier een leuke sporttas en een gewone tas. Kortom een geslaagde middag en avond. Als de winkels sluiten om 21.00 uur stappen wij in de auto om weer naar onze villa te gaan.

Foto's: http://familygoesflorida2.mijnalbums.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten